jens andersen hjemmeside
jens andersen navigation Fakta om Jens Andersen Jens Andersen CV Jens Andersen fotos showreel Jens Andersen: Film og forestillinger jens Andersen show
jens andersen

forside > film og forestillinger > JÄGER

JÄGER
Baggård Teatret/Svalegangen

Med: Morten Lützhøft, Alexandre Willaume, Jens Andersen
Instruktion: Ditte Marie Bjerg
Manus: Lasse Bo Handberg
scenografi: Palle Steen Christensen

Et intelligent, ambitiøst men også vanskeligt stykke.
Et ret så intenst samarbejde mellem os 3 skuespillere, instruktør, scenograf og forfatter.
Startede i København med at klippe klistre i teksten.Så rykkede vi til Svendborg.
Baggårdteatret er et dejligt hus med nogle dejlige mennesker hvor jeg følte mig meget velkommen. En følelse af “just do it!” opstod da vi kom frem til ikke at lave forestillingen som “naturalisme”, men godt måtte komme ud i hjørnerne.

Vi fandt en fanden-i-voldskhed så det ikke kun var ordene men også det visuelle udtryk der var med til at fortælle historien.
Jeg spillede Wassermann. En tyrkisk/tysk indvandrer og derfor arbejdede jeg med tysk accent. Jeg holder meget af den slags - ligesom jeg også fandt det virkelig spændende at researche og lære om Islam da Wasserman var muslim.
Det blev en lidt holdt og kontrolleret karaktér, og det var lidt svært fordi jeg så godt kan lide at bruge min krop når jeg arbejder.

Instruktør Ditte Marie Bjerg skriver om “Jäger”: Det handler om 2 venner i et bryggers, året er 69, og de skal se månelanding, men TV-stuen er optaget af den fremmede Wassermann, der bruger rummet til sin bøn. Vi synes selv at vi fandt en forunderlig balance mellem et drengefjolleunivers, en poetisk rumrejse og en brutal rettergang med mindelser om Guantanamo til slut.

kontakt skuespiller Jens Andersen