jens andersen hjemmeside
jens andersen navigation Fakta om Jens Andersen Jens Andersen CV Jens Andersen fotos showreel Jens Andersen: Film og forestillinger jens Andersen show
jens andersen

forside > film og forestillinger > Kan du fløjte Johanne

Kan du fløjte Johanne
Nørregårds Teater

Med: Heine Ankerdal, Jens Andersen
Instruktion: Hans Nørregård
scenografi: Claus Helbo
Dukker: Gertrud Exner og Marie Louise Mäkinen

En smuk og rørende historie om drenge der udfordrer hinanden - og om døden.(Det har givet anledning til gode snakke på turnéen med børn der havde mistet en bedstefar el.lign)

Jeg holder meget af at lave teater for børn som handler om noget - som ikke kun er underholdning, men som har noget på hjerte.
Den store udfordring i forestillingen var, at vi skulle spille med rigtige marionetdukker. Virkelig fine dukker og en hel masse snore at holde styr på. Jeg har stor respekt for dukkespillere/førere.
Der er mennesker der bruger et helt liv på det og vi skulle “bare” hoppe ind og puste liv i dukkerne uden erfaring som dukkespillere.

Gertrud Exner kom og hjalp os med at arbejde med dukkerne og Claus Helbo og Ole Sørensen var konsulenter mens Hans Nørregård kom ovenpå igen efter en hjerteoperation. Vi fik stukket et VHS-bånd i hånden og ud fra det gik vi igang med at lave vores udgave af forestillingen.

kontakt skuespiller Jens Andersen