jens andersen hjemmeside
jens andersen navigation Fakta om Jens Andersen Jens Andersen CV Jens Andersen fotos showreel Jens Andersen: Film og forestillinger jens Andersen show
jens andersen

forside > film og forestillinger > På musikkens vinger

På Musikkens Vinger

Medvirkende: Jens Andersen
Manus: Jens Andersen
Producent: Storstrøms Symfoniorkester

Jeg fik til opgave at lave en introduktion til børn og deres familier af symfoniorkestret og klassisk musik. Den musikalske del blev til i samarbejde med Henrik Vagn Christensen og Lars Grunth, og det udvidede min musikhorisont enormt meget.

Jeg hører mest rock og kan godt lide musik der larmer, så det var fantastisk at dykke ned I en helt ny verden – klassisk musik. I showet optræder jeg som en slags børnenes ambassadør. Ham der undrer sig og stiller spørgsmål. Også dumme spørgsmål. Er nysgerrig og skeptisk. Undersøgende og legende. En ballademager, et legebarn, en søgende sjæl. Og Sådan én var jeg også selv i processen med at udvikle konceptet og skrive manuskriptet.

Jens, dit show var genialt. Jeg oplevede skuespil af høj kvalitet og en velgennemtænkt og velgennemført "forestilling", der handlede om musikken, de vigtige egenskaber ved musik og det at opleve musik, en sjov og uhøjtidelig facon uden at det blev plat - der var en respekt for musikken og samtidig også for publikum hele vejen igennem. Det var musikalsk, hvad du gjorde - og jeg er imponeret over din timing, ikke bare i rappen med i det hele taget.

- Maria Frej

kontakt skuespiller Jens Andersen