jens andersen hjemmeside
jens andersen navigation Fakta om Jens Andersen Jens Andersen CV Jens Andersen fotos showreel Jens Andersen: Film og forestillinger jens Andersen show
jens andersen

forside > film og forestillinger > Prinsesser

Prinsesser
Turneforestilling

Med: Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa.
Instruktion: Karsten Johansen
Scenografi: Tanja Bovin
Manus:Ensemblet

Stomp og turbo. Drengecharme og prinsesserytmer i skøn og kaotisk forening.
Opvaskebørster, stokke, save, arme og ben tages i brug. Sune er trommeslager med en baggrund i Stomp og det har farvet forestillingen – det er forestillingens styrke.
Her er masser af rytmer, øjeblikke af stor opfindsomhed og mindst lige så stor morskab.
Der turbo-skøjtes rundt i eventyrene, så man til sidst ikke ved op eller ned på Askehvide og Snepot. For ikke at tale om Klods-Hans, hvis historie bliver helt uden hoved og hale.
Stykkets målgruppe er de 6-10-årige, men det fungerer lige godt hele vejen fra fire til 17 og derover. For underholdningsværdien er stor, og charmen overdådig, her er både til grineflip og diskussion om kønsroller/identitet.

Vi var 4 mænd der kastede sig over temaet ”prinsesser” med nysgerrighed, opfindsomhed, kraft og begejstring.
Jeg havde det rigtig godt med at køre på bøhlandet og ”lege” den forestilling frem. En af de mest legende og undersøgende processer jeg har været en del af. Vi trommede og hamrede på jern og stillede dumme spørgsmål og dykkede ned i eventyrene ’Askepot’, ’Snehvide’ og ’Klods-Hans’.
Vi var ude og forske i børns adfærd og fik rusket godt op i fordomme og forudanelser.

kontakt skuespiller Jens Andersen