jens andersen hjemmeside
jens andersen portræt

forside > soloshow

show

Konferencier & entertainer:
Jeg har gennem årene ved flere lejligheder spillet rollen som entertainer og konferencier – og gør det stadig gerne.
Både I den traditionelle værtsrolle der får et arrangement til at køre med alt hvad det indebærer af oplæg og præsentationer, og I rollen som entertaineren der leverer de jokes og historier der passer til lejligheden.
Jeg gør altid et stort nummer ud af at sætte mig ind I hvem jeg skal optræde for, og tilpasser mine ting alt efter hvem jeg står overfor. Jeg er oprigtigt interesseret I andre mennesker og fletter altid noget ind I min optræden der direkte omhandler mit publikum.

Konferencier & musik Jeg har I flere omgange arbejdet med formidling af musik
Både I egne gennemarbejdede forløb og som konferencier ved skolekoncerter og julekoncerter – og jeg elsker det!
Jeg har samarbejdet med Storstrøms, Århus, Ålborg, Odense, og Sønderjyllands Symfoniorkestre samt Ensemble Storstrøm. Med sidstnævnte har jeg har skabt fortællekoncerten “Ingen Vej Tilbage” .
Jeg optræder altid seriøst og lidenskabeligt, men samtidig som publikums (børnenes) ambassadør der tør undre sig og stille alle de dumme spørgsmål.
Balancegangen er at musikken ikke bliver underlægning til en fortælling eller at fortællingen bliver sekundær og blot oplæg til musik. Min Ambition er at koncerterne bliver èt sammenhængende dramatisk forløb. En fortælling!
En af de bedste måder at sparke døren ind til store fortællinger og dybe følelser er ofte forløsende grin. Det uhøjtidelige og humoristiske vækker nysgerrigheden, og det benytter jeg mig af.

Fensmarks Førende Fest Fotograf var et show i kategorien Spas, gak og løjer.
Festfotograf Franz Vödelheim har jeg med tiden lært at kende som en meget jovial og udadvendt type der tog sit arbejde meget alvorligt. Måske var han Polles fætter selvom han talte med kraftig sydsjællandsk dialekt? Naiviteten og den barnlige begejstring havde de i hvert fald til fælles.
Det var oftest firmafester eller private arrangementer jeg optrådte til, og jeg nød de muligheder der opstod undervejs sammen med mit publikum. Opsnappede ting og improviserede.
Det gav en fantastisk frihed at have en kraftig maskering og så bare fyre den af. Det føles godt at gøre mennesker glade!
jens andersen
jens andersen

kontakt skuespiller Jens Andersen